Advokater för bilolyckor i Kalifornien

När du har skadats i en bilolycka behöver du hjälp Kalifornien car accident lawyers med erfarenhet - någon som har hjälpt offer som du.

 

De professionella på Nakase Law Firm förstår vad du går igenom. Du har frågor om värdet av ditt försäkringsanspråk och hur lång tid det tar att få en rättvis lösning. En personal injury attorney från vårt advokatbyrå kommer att ge dig raka, enkla svar om täckning av medicinska betalningar, skador på egendom och förlorade löner samt hjälpa dig att genomföra nödvändiga pappersarbete.

 

Nakase Law Firm är en av de bästa advokaten för personskada i San Diego, Kalifornien, för skadade förare som drabbats av sprickor i ben eller ortopediska skador.

 

Oavsett om du behöver hjälp med att få pengar för medicinska räkningar och bilreparationer, eller om du behöver någon att gå in och hantera försäkringsbolaget, är vi här för att hjälpa dig komma tillbaka.

 

HAR DU ETT KRAV?

Efter en bilolycka kan du bli förvirrad om du har krav på kompensation eller inte. För att du ska kunna få skadestånd måste din olycka uppfylla två kriterier:

 

Olyckan orsakades åtminstone delvis av en annan parts försummelse.

Olyckan orsakade att du eller en familjemedlem lidit allvarliga fysiska skador.

 

Våra advokater i bilolycka i Kalifornien kan svara på alla frågor du kan ha om vad som utgör vårdslöshet och vad det innebär att en skada är "allvarlig". Om din advokat fastställer att din olycka uppfyller båda dessa kriterier kommer vi omedelbart att börja bygga ditt krav.

 

VAD GÖR NÄR FÖRSÄKRINGSFÖRETAGEN RINGAR DIG

 

När de har meddelats om din olycka kan representanter från antingen din försäkring eller försäkringsbolaget vid felet kontakta dig. Det är bäst om du undviker att prata med dem. Oskyldiga kommentarer kan manipuleras så att det ser ut som olyckan var ditt fel eller används för att hävda att dina skador inte är allvarliga. De kan också försöka pressa dig till att snabbt underteckna en lösning som är värd mycket mindre än du faktiskt behöver.

 

En erfaren advokat för autoolyckor i Kalifornien tar hänsyn till dina nuvarande och framtida medicinska räkningar, förlorade löner och andra utgifter, så att du får den ersättning du behöver för att täcka de verkliga kostnaderna för din olycka. Vi är vana med att hantera försäkringsföretagens taktik, så när försäkringsbolaget ringer, hänger och kontakta oss istället. Vi hjälper dig ta reda på om ett erbjudande är rättvist eller inte, och vi pratar med försäkringsbolaget åt dig.

 

Om du har frågor om din bilolycka har vi svar. Besök vår FAQ-sida för att få svar på frågor som våra kunder ofta ställer om fordonsolyckor eller kontakta oss idag för att få ett första samråd.

 

BILKRASFAKTA OCH STATISTIK

Oavsett vad som orsakade din bilolycka är dina skador din största oro. Som advokater för bilolyckor i Kalifornien inkluderar några av de vanligaste skadorna som våra kunder drabbas av motorolyckor:

 

Brutna ben

Klipp och snörningar

Huvud, nacke och ryggmärgsskador

Intern blödning och organskada

Förlamning och nervskada

 

Om du är offer för en bilolycka, försök inte ta på dig försäkringsbolaget ensam. Du har rättigheter som skyddar dina bästa och du kan ha rätt till mer pengar än försäkringsbolaget vill erkänna.

 

Låt inte ett försäkringsbolag bestämma vad ditt krav är värt. Få ett första samråd från Nakase Law Firm

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.