Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
Trail & Inspiration

Plus och minus blir…plus? Nähä, inte det?

tn

Gårdagen bjöd bl.a. på TRX-pass.
Jag vet inte om det är styrkan som börjar ge resultat, eller att jag har fattat tekniken (både och kanske?) men det kändes riktigt bra!

Visst hade jag kunnat göra övningarna tyngre, genom att flytta tyngdpunkten, men det brände gott i musklerna och det kändes som att jag lyckades ”kräma ur” det där allra sista i alla övningar, utan att gå över gränsen. Bra balans mellan tokjobbigt och hanterbart, är nog det jag försöker få fram! :-)


Och så bra som TRX:en kändes, exakt lika dåligt kändes löppasset efteråt
.
Slet ihop 5 km. Det var nog de längsta 5 km i mannaminne…?!  Jag hade ingen (verkligen INGEN!) kraft i benen. Vad hände där??

Sådan seghet har jag inte känt på… ja, jag vet faktiskt inte när? En personlig teori är att jag inte pallar att köra kondition EFTER styrka. Jag vet att man ur skadesynpunkt ska göra just det, men jag presterar betydligt bättre om jag vänder på det och kör kondition först. Kanske man kan vänja kroppen…? *funderar*

Avslutningsvis. Armgång.
Eller nja, försök till armgång är nog en bättre beskrivning. Klarade…. noll. Eller ja, ett steg, om man räknar att jag faktiskt lyckades förflytta mig, men sedan var mina handflator för hala för att lycka hålla kvar. JAG M.Å.S.T.E. NOG SKAFFA TALK…?!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.